Hopp til hovedinnhold

Like muligheter uavhengig av lokale undervisningsressurser

Undervisningstilbud

Påmelding til skoleåret 2022-2023 åpner 15. mars.

Egenbetaling for kommune/skoleeier per elev
Tidlig påmelding fra 15.03 til 19.04: kr 1.500,-
Ordinær pris fra 20.04 til 20.06: kr 2.500,-
Etterpåmelding fram til 19.08. Det er ikke sikkert at eleven får ønsket undervisningstidspunkt da noen klasser allerede er fulltegnet. Digilær kan ikke garantere at elever får plass selv om det er åpnet for etterpåmelding.

Påmelding til skoleåret 2022-2023 åpner 15.mars.
Egenbetaling for kommune/skoleeier kr. 7.000,- per elev.


Image
Slik gjør du det illustrasjon

Om Digilær.no

Digilær.no er en nasjonal plattform for nettundervisning med nettlærere. Plattformen eies, leveres og driftes av Utdanningsdirektoratet. Innholdet på plattformen Digilær.no leveres av flere tilbydere som Utdanningsdirektoratet har avtale med.

Erfaringer fra elever og lærere

Illustrasjonsfoto Digilær.no
Mestring og motivasjon med matematikk

Vi har snakket med elever på ungdomstrinnet om undervisning og fellesskap - på nett. Tilbudet er en unik mulighet for motiverte elever å forsere i matematikk, men også som forberedelse til skolegang på videregående.

Les mer
Bilde til FO
Fleksibel tospråklig opplæring i matematikk og naturfag

Elever på 8.-10.trinn, som har rett på tospråklig opplæring, kan få tilbud om undervisning i matematikk og naturfag i språkene arabisk, tigrinja og somali.

Les mer
Image
Elæring

E-læringsbibliotek

Tidligere kurs fra Den virtuelle matematikkskolen er gjort tilgjengelig for utprøving og nedlasting. Tilbudene er beskrevet  med pedagogisk modell, faglig innhold og hvordan tilbudet ble gjennomført.

Kursene kan lastes ned som mbz-fil og installeres i læringsplattformer som Itslearning, Moodle og Canvas.

Om du vil se gjennom innholdet før du laster ned, må du melde deg på kursene DVM-Pluss og/eller DVM-U. I vårt e-læringsbibliotek klikker du på «Logg inn» opp til høyre for å opprette en brukerkonto.

Se våre kurs med beskrivelse i e-læringsbibliotek

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert — meld deg på vårt nyhetsbrev!


Digilær oppdaterer informasjon på digilær.no om våre aktiviteter og tilbud, spesielt i tida rundt påmelding til nytt skoleår. Dersom du ønsker å bli varslet per e-post om ny aktivitet, kan du samtykke til å registrere deg i dette skjemaet. Du krysser av for hvilke aktiviteter som interesserer deg. Vi vil sende e-postvarsel 2-4 ganger i året. Dersom du ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan du trekke tilbake samtykket på digilær.no og vi sletter data om deg. Utfyllende informasjon om behandling av personopplysninger følger i siste del av skjemaet.