Hopp til hovedinnhold

Like muligheter uavhengig av lokale undervisningsressurser

Undervisningstilbud

Fleksibel opplæring er et nettbasert tilbud om tospråklig fagopplæring. Det er Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring, NAFO, som organiserer tilbudet.Det er fortsatt ledige plasser på dette tilbudet.
Påmeldingsfrist: 10. august
Egenbetaling for kommune/skoleeier per elev: kr 2.600,-

Image
Slik gjør du det illustrasjon

Om Digilær.no

Digilær.no er en nasjonal plattform for nettundervisning med nettlærere. Plattformen eies, leveres og driftes av Utdanningsdirektoratet. Innholdet på plattformen Digilær.no leveres av flere tilbydere som Utdanningsdirektoratet har avtale med.

Image
Elæring

E-læringsbibliotek

Tidligere kurs fra Den virtuelle matematikkskolen er gjort tilgjengelig for utprøving og nedlasting. Kursene er beskrevet  med pedagogisk modell, faglig innhold og hvordan de ble gjennomført.

Kursene kan lastes ned som mbz-fil og installeres i læringsplattformer som Itslearning, Moodle og Canvas.

 

Fil
DVM-Pluss.mbz (46.34 MB)
Fil
DVM-U.mbz (218.95 MB)

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert — meld deg på vårt nyhetsbrev!


Digilær oppdaterer informasjon på digilær.no om våre aktiviteter og tilbud, spesielt i tida rundt påmelding til nytt skoleår. Dersom du ønsker å bli varslet per e-post om ny aktivitet, kan du samtykke til å registrere deg i dette skjemaet. Du krysser av for hvilke aktiviteter som interesserer deg. Vi vil sende e-postvarsel 2-4 ganger i året. Dersom du ikke lenger ønsker å motta informasjon, kan du trekke tilbake samtykket på digilær.no og vi sletter data om deg. Utfyllende informasjon om behandling av personopplysninger følger i siste del av skjemaet.